Gemakkelijk uitrekenen hoeveel iedereen betaald

Door: menno-van-bohemen | 06 maart 2012 12:39

Review

Als je gezellig uit eten gaat met een groep vrienden wil je achteraf graag de rekening delen. In sommige gevallen wordt er gekeken naar wie wat gegeten en gedronken heeft, maar vaak zal de bon gewoon worden gedeeld door het aantal personen. Tot zover weinig problemen, maar wat doe je met de fooi? Dankzij de handige app Tip Calculator kun je gemakkelijk uitrekenen wat een goede fooi is voor de service die je hebt gekregen.

Tip Calculator is een hele simpele app. De interface kan, door alle getallen, enigszins druk overkomen, maar in principe werkt de app heel eenvoudig. Je geeft op hoeveel het totaalbedrag van de rekening is en door hoeveel personen de rekening gedeeld moet worden. Daarna kun je gemakkelijk de fooi berekenen door een aantal sterren te geven voor de service die je hebt gekregen. De app rekent zelf uit hoeveel iedereen moet betalen.

Het is gemakkelijk als iedereen gehele bedragen betaald. Ook daar houdt de app rekening mee. Je kunt eenvoudig aangeven of het bedrag per persoon naar boven, of naar beneden moet worden afgerond. Het fooibedrag wordt zodoende automatisch bijgesteld. Het is mogelijk om 'rekeningen' op te slaan om ze later terug te bekijken.

Kortom

Tip Calculator is een eenvoudige app waarmee je gemakkelijk kunt berekenen hoeveel iedereen dient te betalen na een gezellig etentje. Het handige is dat automatisch wordt berekend hoeveel iedereen dient te betalen en dat je de bedragen naar boven of beneden kunt afronden. Zeker wanneer iedereen een drankje op heeft is deze app een uitkomst!

0 Reactie(s) op: Gemakkelijk uitrekenen hoeveel iedereen betaald

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.