Geweldige app van eigen bodem

Door: carolien-danckaerts | 13 januari 2012 12:00

Review

Gelukkig in het leven staan, is iets wat ieder mens hoog op het prioriteitenlijstje heeft staan. Of dit doel bereikt wordt door goed te leven, hard te werken of anderen te verblijden verschilt per persoon, maar soChicken kan helpen het geluk in het leven te vinden.

soChicken werkt heel simpel: bij het openen van de app laat deze de meest recente artikelen zien waarin tips worden gegeven voor een mooi leven, ervaringen staan over hoe dingen aangepakt kunnen worden of hoe je de meeste ontspanning vindt. Door de verscheidenheid aan artikelen kan elk mens wel een passend artikel vinden in het enorme archief wat soChicken rijk is. De app draait om gelukkig leven en dat is te merken. Er staan alleen maar positieve artikelen in, tips om te ontspannen, ontstressen en bijkomen. Alleen al het lezen van soChicken ontspant al gigantisch!

soChicken is een goed doordachte app: hij zit er gelikt uit en de indeling is erg logisch. De zoekfunctie op de homepage is ook erg prettig. Het is leuk dat er categorieën zijn waaruit je kunt kiezen. Zo kun je op elk moment passende tips terugvinden. Een erg handige functie is die van favorieten. Zo kun je je favoriete artikelen in een handomdraai terugvinden.

Kortom

soChicken is een mooie app die goed in elkaar zit. Door al die positieve artikelen word je alleen al blij van het kijken naar de app, laat staan van het lezen van een aantal artikelen. Door deze app wordt wel duidelijk hoe belangrijk het is om positief in het leven te staan. Iets wat voor de een heel vanzelfsprekend is, blijkt voor een ander een echt leerproces.

0 Reactie(s) op: Geweldige app van eigen bodem

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.