Glarysoft Software Update 1.2.0.172

Door: Robbin Ooijevaar | 23 februari 2012 17:56

Apps & Software

Windows Update zorgt ervoor dat uw besturingssysteem bij de tijd blijft. Ook controleren steeds meer programma's bij de makers of er een nieuwe versie beschikbaar is. Als u in één keer de versies van (bijna) alle software op uw computer wilt onderzoeken, probeer dan Glarysoft Software Update.

Het programma toont een lijst met alle geïnstalleerde programma's. Vervolgens onderzoekt Glarysoft Software Update of u over de meest actuele versie beschikt. Met de knop Refresh voert u deze controle handmatig uit. Op onze testcomputer zijn 19 programma's niet bij de tijd. Door op 19 programs are not up to date te klikken, belanden we op de website van Glarysoft met een meer gedetailleerde weergave. Hier wordt ook duidelijk aangegeven over welke versie u beschikt en wat de meest actuele versie is. Ook ziet u of het om een gratis of commercieel programma gaat. Indien beschikbaar toont Glarysoft Software Update een downloadlink waarmee u de meest actuele versie direct ophaalt bij de betreffende softwaremakers.

Glarysoft Software Update onderzoekt uw computerprogramma's en laat zien of u over de meest recente versie beschikt.

Glarysoft Software Update 1.2.0.172

Freeware

Taal Engels

Download 2,4 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Glarysoft Software Update 1.2.0.172

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.