Goed idee, mindere uitvoering

© CIDimport

Goed idee, mindere uitvoering

Geplaatst: 31 december 2011 - 09:18

Aangepast: 16 november 2022 - 10:24

Redactie ID.nl

Het beheren van een agenda vraagt soms heel wat aandacht. Als er daarbij ook nog op de agenda van anderen gelet moet worden, of als er voor hen iets geregeld moet worden, haken de meeste mensen af. Als leidinggevende kun je echter niet afhaken op dit soort momenten. Oracle Business Approvals for Managers zal moeten helpen met het leiding geven.

Nadat de app gestart is komt er direct een foutmelding in beeld: de BPEL-instellingen kloppen niet en dit moet verholpen worden door het installeren van een app. Het begint dus niet erg gebruiksvriendelijk en dit werkt niet uitnodigend.

Als de instellingen eenmaal kloppen krijgt men een sobere app te zien. De gebruikersinterface is oké, maar niet meer dan dat. Al is het een zakelijke app, dan nog is het design ervan belangrijk.

In de app kan een leidinggevende taken bijhouden, vacatures bekijken of controleren of het personeel de doelstellingen haalt. Dit werkt echter lang niet altijd en Bijbelkennis bedrijf. Hierin schiet deze app tekort. Wat wel prettig is, is dat Oracle meerdere apps heeft die ook goed met elkaar communiceren.

Kortom:

Oracle Business Approvals for Managers is een app waaraan nog veel gedaan moet worden. Het idee is perfect maar de uitvoering ervan is beduidend minder. Op gebruiksvriendelijkheid scoort de app ondermaats, net als op veel andere vlakken.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten