Goede projectmanager, of toch niet?

Door: robin-smit | 10 november 2011 15:02

Review

Volgens de makers is Projector de ideale app om taken en kosten in een project op een duidelijke en gemakkelijke manier bij te houden. Dit doet de app door uurkosten per medewerker door te bereken in de totale kosten van een project.

Een projectleider kan Projector gebruiken door een project op te delen in taken, mijlpalen, processen en evenementen. Vervolgens kunnen bij de taken bepaalde personen worden ingedeeld die verantwoordelijk zijn voor deze taken. Zodat het eenvoudig is om te zien wat de loonkosten voor een bepaalde taak zijn. Hierdoor is duidelijk te merken dat het takenschema van Projector voornamelijk op kosten is gebaseerd.

Bij het eerste gebruik zul je erachter komen dat de app gemakkelijk te begrijpen is. Dit is een groot voordeel voor personen die weinig ervaring hebben met dergelijke software. Toch zal je bij het managen van een project snel ontdekken dat het lastig is in het gebruik en de app een bepaald overzicht mist. Zo kunnen op verschillende tabbladen activiteiten met betrekking tot het project worden toegevoegd, maar deze zijn niet in een duidelijk overzicht weer te geven. Ook mist de app de mogelijkheid om projecten te delen, zoals in bijvoorbeeld de app Pivotal Tracker wel mogelijk is.

Kortom

Projector is een project manager die op het eerste gezicht eenvoudig onder de knie te krijgen is, maar toch een duidelijk overzicht mist. Daarnaast mist de app een handige functie om projecten te delen. Projector geeft wel een duidelijk overzicht in de kosten van taken binnen een project.

0 Reactie(s) op: Goede projectmanager, of toch niet?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.