Goedkoop klussen

Door: robin-smit | 16 maart 2012 16:39

Review

Het zoeken naar een klusjesman is met de komst van websites als Werkspot een stuk gemakkelijker geworden. Met de Werkspot iPhone app kan dit vanaf nu ook in enkele ogenblikken met je telefoon.

Met behulp van deze app is het kinderlijk eenvoudig om een opdracht te plaatsen, waar vervolgens aangesloten vakmannen op kunnen reageren. Het plaatsen van een opdracht gaat relatief makkelijk. Er zijn duidelijke invulvelden aanwezig waarmee het gewenste werk zo duidelijk mogelijk kan worden omschreven. Het voordel van het gebruik van de Werkspot app is dat er direct foto's toegevoegd kunnen worden, zodat het voor vakmannen duidelijk is om een beeld te krijgen van de opdrachten.

Wanneer je een opdracht hebt geplaatst zijn eenvoudig reacties op de opdracht bij te houden. Hieruit kan je vervolgens het beste aanbod kiezen om zo veel geld te besparen of om juist de beste kwaliteit te kiezen. Krijg je niet het gewenste aanbod, dan is er ook de mogelijkheid om zelf bedrijven te zoeken in de ingebouwde bedrijvengids. alle functies in de app worden in een vrolijke en overzichtelijk interface weergegeven.

Kortom/strong]

Werkspot is de officiële app van de gelijknamige website waarbij vakmannen kunnen reageren op opdrachten die door gebruikers op de website worden geplaatst. De app is overzichtelijk en maakt goed gebruik van de voordelen van de iPhone.

0 Reactie(s) op: Goedkoop klussen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.