GoEuro lanceert meest complete reis-app voor Europa tot nu toe

Door: stan-lenzen-van-goeuro | 05 juni 2015 10:54

Apps & Software

De routeplanner GoEuro heeft een nieuwe gratis en gebruiksvriendelijke reis-app gelanceerd voor zowel Android als iOS. Met slechts één enkele druk op de knop berekend GoEuro alle verschillende opties om van A naar B te reizen met de trein, bus en het vliegtuig. Je kunt daarna eenvoudig de snelste of goedkoopste optie selecteren.

In de database van de routeplanner GoEuro zijn meer dan 160 bus-, trein-, en vliegmaatschappijen wereldwijd opgenomen. Tickets voor een complete reis kunnen geboekt worden voor 8 verschillende Europese landen. In Nederland alleen al heeft de app bijna 600 unieke locaties. Een groot voordeel van de app is dat reizigers tickets kunnen boeken bij nationale vervoersmaatschappij zoals NS Hispeed en KLM, maar daarnaast ook bij internationale maatschappijen zoals Deutsche Bahn, NMBS en Eurolines.

Hierdoor is het de eerste app op de markt die je in staat stelt de goedkoopste, snelste of beste manier om te reizen binnen Europa te vinden.

De CEO van GoEuro, Naren Shaam, zegt: "De app maakt het zoeken, vergelijken, en boeken van bus- en treinreizen net zo makkelijk als het zoeken naar vliegreizen. Deze reisbegeleider geeft je realtime reisinformatie en boekopties voor overal in Nederland, en daarnaast ook voor vele Europese bestemmingen, inclusief steden als Brussel, Parijs, Berlijn en vele anderen.

Het zoeken naar reizen wordt traditioneel gedomineerd door websites en apps die zich focussen op vluchten en het boeken van accommodaties. De toegenomen populariteit van bus- en treinreizen binnen Nederland en Europa opende echter een nieuw gat in de markt voor het combineren van alle vervoersmiddelen in één zoekopdracht. Wij bieden een must-have product voor iedereen die bus-, trein-, en vliegreizen wil boeken in Nederland en in Europa."

Met 567 treinstations, busstations en vliegvelden in Nederland en 32,959 unieke bestemmingen in Europa, biedt de GoEuro-app de service van drie apps in één, zodat het niet meer nodig is om meerdere reisapps te downloaden. Meer informatie over de app en hoe deze te downloaden vind u hier.

Dit artikel is geschreven door Stan Lenzen van GoEuro. De redactie van Computer!Totaal is niet betrokken geweest bij de totstandkoming van dit artikel.

2 Reactie(s) op: GoEuro lanceert meest complete reis-app voor Europa tot nu toe

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 16 november 2015 11:40 Anoniem
  Voor dienst reizen naar Belgie kijk ik meestal hier op…
  http://www.nmbsrouteplanner.be
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 21 juni 2016 21:21 Anoniem
  Ik adviseer https://www.penpaland.com maken vriend van reisbestemmingen
  Android:http://app.appsgeyser.com/Penpaland
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.