Gratis apps van eigen bodem

© CIDimport

Gratis apps van eigen bodem

Geplaatst: 27 januari 2012 - 08:22

Aangepast: 16 november 2022 - 10:22

Robin Smit

Verschillende aanbieders van apps maken zo nu en dan een app gratis beschikbaar in de App Store om deze zo onder de aandacht te brengen. AppEvent is een app die een dagelijks wisselende app van Nederlandse of Belgische bodem gratis aanbiedt.

Het doel hiervan is het promoten van apps van Nederlandse of Belgische bodem. AppEvent biedt hierbij de meest uiteenlopende apps aan die slechts tijdelijk gratis te downloaden zijn. Het is dus zaak om er op tijd bij te zijn, want als je te laat bent zul je weer gewoon moeten betalen voor de app. Het leuke aan AppEvent is dat er relatief onbekende apps voorbij komen die je anders niet was tegen gekomen in de Appstore.

In de app is het ook mogelijk om de gratis apps van voorgaande dagen te bekijken. Hierdoor kan AppEvent ook worden gebruikt om meer onbekende apps te ontdekken.

Kortom

AppEvent is een leuk initiatief waarbij apps van Nederlandse en Belgische bodem tijdelijk gratis kunnen worden gedownload. Dit wordt gedaan om de apps te promoten tussen het grote aanbod in de App Store. Hierbij biedt de app een leuke mogelijkheid om in aanraking te komen met relatief onbekende apps.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten