Gratis Command & Conquer-game krijgt toch singleplayer

Door: Elmar Rekers | 10 september 2012 11:53

Nieuws

Ontwikkelaar BioWare Victory zal hun game Command & Conquer: Generals 2 toch voorzien van een singleplayer-modus. De gratis strategiegame werd in augustus nog gepresenteerd als een online multiplayer-spel.

Frank Gibeau, president van EA Labels, liet eerder al weten dat een singleplayer-campaign op een later moment aan de game kon worden toegevoegd. Maandag vertelt hij echter dat deze spelvariant direct in Generals 2 zal worden verwerkt.

"Betekent dit dat de game geen singleplayer krijgt? Nee, want we hebben de laatste tijd duidelijk gehoord dat gamers dit erg belangrijk vinden", zegt Gibeau over de spelmodus. "Het mooie van het free-to-play-model is dat we een game snel kunnen aanpassen op de wensen die we van spelers horen."

Gratis downloaden

Command & Conquer: Generals 2 werd eind 2011 aangekondigd, en vorige maand werd tijdens de GamesCom-beurs in Keulen duidelijk dat het spel gratis speelbaar zal zijn. Dit als onderdeel van EA's nieuwe business model waarbij enkele games gratis ter download zullen worden aangeboden.

Generals 2 draait op de Frosbite 2 game-engine (Battlefield 3, Need for Speed: The Run) en zal de gehele Command & Conquer-geschiedenis beslaan. De game staat gepland voor een release op de pc in 2013.

0 Reactie(s) op: Gratis Command & Conquer-game krijgt toch singleplayer

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.