Gratis DLC schept duidelijkheid rond einde Mass Effect 3

© PXimport

Gratis DLC schept duidelijkheid rond einde Mass Effect 3

Geplaatst: 5 april 2012 - 12:12

Aangepast: 16 november 2022 - 10:20

Elmar Rekers

BioWare kondigt donderdag Mass Effect 3: Extended Cut aan. Met deze gratis downloadbare content belooft BioWare komende zomer meer duidelijkheid te geven omtrent het einde van de Mass Effect-trilogie.

Middels aanvullende filmische scènes en verhaallijnen moet Extended Cut spelers "meer inzicht geven rondom het einde van Mass Effect 3." Ontwikkelaar BioWare zegt dat de DLC meer duidelijkheid zal scheppen over het persoonlijke einde van de game voor Mass Effect-spelers.

"Na de lancering van Mass Effect 3 hebben we de tijd genomen om te luisteren naar feedback van onze gepassioneerde fans, en nu reageren we daarop. Met Mass Effect 3: Extended Cut denken we een goede mix te hebben gevonden waarmee we zowel antwoord geven op prangende vragen van spelers, als wel de artistieke visie op het einde van ons team handhaven", aldus BioWare.

Petitie

Vlak na de lancering van Mass Effect 3 lieten veel gamers weten het niet eens te zijn met de manier waarop er een einde werd gebreid aan de Mass Effect-trilogie. Dit vooral omdat de keuzes van de speler hier nauwelijks effect op zouden hebben. Er werd onder meer een petitie in het leven geroepen waarmee werd aangedrongen op een alternatief einde van Mass Effect 3.

De studio belooft nu dat het aanvullende einde meer zal ingaan op de persoonlijke reis die spelers gedurende de drie games hebben doorlopen. Mass Effect 3: Extended Cut komt deze zomer gratis beschikbaar voor de Xbox 360, PlayStation 3 en pc.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten