Grote storing treft WhatsApp

Door: Mark Gamble | 03 mei 2017 22:55

Nieuws

Berichtendienst WhatsApp heeft woensdagavond te kampen met een grote wereldwijde storing. Berichten kunnen niet verzonden en ontvangen worden. Het is niet bekend wat de oorzaak van de storing is.

Sinds woensdagavond is het niet mogelijk om gebruik te maken van WhatsApp. Een grote wereldwijde storing heeft de dienst platgelegd, waardoor er geen berichten kunnen worden verstuurd. Ook is het niet mogelijk om te videobellen via de dienst.

Onbekende oorzaak

Het is niet bekend wat de oorzaak is van de storing, maar het treft niet alleen gebruikers in Nederland, ook elders zijn er verbindingsproblemen met WhatsApp. Op de Nederlandse site van Allestoringen.nl regent het al klachten.

Vaker problemen

WhatsApp heeft op regelmatige basis te kampen met storingen. Meestal duren deze niet zo lang, en kunnen gebruikers relatief snel weer gebruikmaken van de dienst. Op woensdagavond lag de dienst er echter wel zo'n twee en een half uur uit.

Alternatieven

Gezien de meeste mensen nog steeds gebruikmaken van WhatsApp, zijn alternatieven niet altijd een oplossing. omdat de verschillende berichtendiensten niet onderling met elkaar compatibel zijn en je dus geen berichten van en naar de verschillende diensten kunt versturen. Lees ook ons artikel over de WhatsApp-alternatieven.

0 Reactie(s) op: Grote storing treft WhatsApp

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.