Guild Wars 2 komt 28 augustus naar pc-gamers

© PXimport

Guild Wars 2 komt 28 augustus naar pc-gamers

Geplaatst: 28 juni 2012 - 11:33

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Elmar Rekers

De exclusieve pc-game Guild Wars 2 zal op 28 augustus wereldwijd verschijnen. Dat maken uitgever NCsoft en ontwikkelaar AreaNet donderdag bekend. Daarnaast is er ook een nieuwe trailer van de MMO-game vrijgegeven.

Met Guild Wars 2 wordt er een vervolg gegeven aan het succesvolle eerste deel uit 2005. Het spel ging ruim zeven miljoen keer over de toonbank. Guild Wars 2 speelt zich wederom af in een fantasiewereld en hierbij zal de gameplay volgens NCsoft vooral actie georiënteerd zijn.

Eigen pad bewandelen

"We bieden gamers een ervaring die de hoge verwachtingen van online gaming zullen waarmaken en waarbij een volwaardig sociaal element wordt geïntroduceerd in een prachtige wereld", aldus Mike O'Brien, medeoprichter van AreaNet. Volgens O'Brien zal vooral de manier waarop iedere speler zijn eigen pad kan bewandelen uniek zijn in deze MMO.

Guild Wars 2 zal het namelijk voor spelers mogelijk maken om de verhaallijn aan te passen aan hun manier van spelen. In tegenstelling tot grote concurrent World of Warcraft hoeven gamers voor Guild Wars 2 geen maandelijkse abonnementskosten te betalen.

[youtube]DUqR3C6nF0s[/youtube]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten