Handigheidje voor als je in een wildvreemde stad bent

Door: | 31 oktober 2011 15:10

Apps & Software

Het zal je maar gebeuren: sta je in een wildvreemde stad, heb je trek en kun je geen restaurant vinden. Irritant! Of je geld is op en je wilt even pinnen, altijd lastig om een pinautomaat te vinden op een plaats waar je niet bekend bent. TomTom Places biedt de oplossing. Een app waarin je restaurants, supermarkten, pinautomaten en parkeerplaatsen kunt opzoeken.

TomTom Places is een dienst van TomTom waarmee je nuttige plaatsten kunt opzoeken bij jou in de buurt, te weten: pinautomaten, restaurants, supermarkten en parkeerplaatsen. Best handig als je ergens bent waar je de weg niet weet. De kaart is vrij compleet, veruit de meeste restaurants en supermarkten staan erop. Of je nou hier bent of aan de andere kant van de wereld, je kunt altijd kijken waar je kunt eten of geld kunt opnemen. Deze app is overzichtelijk ingedeeld en werkt daardoor heel makkelijk.

Kortom

Deze app functioneert prima, hij doet alles wat hij moet doen en de bediening is simpel. Hierdoor zul je de app er snel bij pakken en dat is toch het doel van zo'n soort app.