Handy Start Menu 1.4

Door: Robbin Ooijevaar | 27 februari 2012 16:43

Apps & Software

Als u veel programma's installeert, wordt het startmenu van Windows zeer onoverzichtelijk. Gelukkig heeft Windows 7 een handige zoekfunctie waarmee u het juiste programma snel opstart zonder lang te zoeken. Klik op de startknop en typ een paar letters van het programma dat u zoekt, bijvoorbeeld wor voor MS Word. Voor wie liever toch navigeert in een overzichtelijk startmenu biedt Handy Start Menu een slimme oplossing.

Zodra Handy Start Menu actief is, wordt uw startmenu opgedeeld in categorieën als Utilities, Security en Music and Video. Hierin vindt u uitsluitend de snelkoppelingen naar de programma's. Overbodige snelkoppelingen naar bijvoorbeeld hulpbestanden worden niet getoond. Na een gratis activatie kunt u Handy Start Menu beter naar uw hand zetten en de indeling handmatig aanpassen. De benamingen van de categorieën zijn helaas Engelstalig en niet te veranderen. Wel kunt u zelf nieuwe categorieën aanmaken. Een prettige eigenschap van Handy Start Menu is dat het uw startmenu niet definitief aangepast. Handy Start Menu verandert uw startmenu uitsluitend zolang het programma actief is. Door Handy Start Menu af te sluiten krijgt u uw oude vertrouwde startmenu weer terug.

Handy Start Menu maakt uw startmenu overzichtelijker.

Handy Start Menu 1.4

Freeware

Taal Engels

Download 5,6 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Let op: 1 van 42 virusscanners ziet iets verdachts in het installatiebestand. Maar aangezien het er maar één is, vermoeden we dat er sprake is van een fout-positief (oftewel een vals-positief). Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details.

0 Reactie(s) op: Handy Start Menu 1.4

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.