Hebbes: Samsung Galaxy Note 8.0 (video)

Door: Elmar Rekers | 09 maart 2013 12:00

Video

In aanloop naar het Mobile World Congress introduceerde Samsung eind februari de Galaxy Note 8.0. Tijdens de gadgetbeurs in Barcelona kon Computer!Totaal al even met de iPad mini-concurrent aan de slag.

Met de 8 inch-tablet voegt Samsung weer eens een nieuw schermformaat toe aan zijn rijke portfolio tablets en smartphones. Net als de andere apparaten uit de Note-lijn, is ook de Galaxy Note 8.0 voorzien van een stylus: de zogenoemde S Pen. De nieuwe Galaxy Note is iets groter en zwaarder dan de iPad mini van Apple.

Release Galaxy Note 8.0

De Android 4.2-tablet draait op een quadcore-processor (1,6GHz) en heeft 2 GB aan RAM. Verder is er 16 of 32 GB aan geheugen beschikbaar en biedt de batterij een capaciteit van 4600mAh. Het 8 inch-scherm heeft een resolutie van 1280 x 800 pixels. Achterop zit nog een 5 megapixel-camera, de camera aan de voorkant heeft een 1,3 megapixel-sensor.

De Galaxy Note 8.0 verschijnt wereldwijd in het tweede kwartaal. Wat het apparaat in Nederland zal kosten kan Samsung vooralsnog niet melden.

[youtube]7EU1T9WTtMA[/youtube]

0 Reactie(s) op: Hebbes: Samsung Galaxy Note 8.0 (video)

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.