Heel veel kennis, altijd bij de hand

© CIDimport

Heel veel kennis, altijd bij de hand

Geplaatst: 22 mei 2012 - 08:04

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Robin Smit

Programmeren kan een erg leuke bezigheid zijn als je je weg weet te vinden in een taal die er voor veel anderen uit ziet als een onbegrijpbare reeks tekens. Mocht je er een keer niet uit komen, dan is het erg lastig om ondersteuning te zoeken voor jouw specifieke probleem. Om hierbij te helpen, is er de app StackTrace.

StackTrace is een app die je op een mooie en overzichtelijke manier toegang geeft tot het forum Stack Overflow. In dit forum zijn ruim 3 miljoen threads opgenomen die antwoord geven op de meest uiteenlopende vragen van programmeurs. In het hoofdscherm van de app kunnen tegels worden aangemaakt voor specifieke onderwerpen, zoals C+, PHP of iPhone. Oplossingen voor vragen worden in overzichtelijke blokken met code weergegeven. Ook is het mogelijk om een code te kopiëren, zodat je deze zelf kan gebruiken voor je projecten. Binnen de app is er helaas niet de mogelijkheid om zelf vragen te stellen op het forum of om te reageren op berichten van anderen.

Kortom

StackTrace is een handige app waarin ruim 3 miljoen vragen en antwoorden met betrekking tot programmeren kunnen worden geraadpleegd. Het is mogelijk om zelf categorieën aan te maken waarvan je op de hoogte zou willen blijven. Helaas biedt de app niet de mogelijkheid om zelf vragen of antwoorden te plaatsen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten