Het beste bakje koffie

Door: robin-smit | 22 maart 2013 18:34

Review

Koffie, voor menig mens is het een gevoelig onderwerp. Het perfecte kopje is voor iedereen anders, maar weet je jouw gesprekspartner dit ene kopje voor te schotelen dan ben je van succes verzekerd. Wie nu zelf op zoek wil gaan naar zijn perfecte bakje troost, kan aan de slag gaan met Great Coffee App.

Great Coffee App is een app voor de iPhone en iPad die je 16 overheerlijk koffie-recepten voorschotelt. Deze recepten zijn bijna allemaal gebaseerd op espresso, maar of je nu van bitter of zacht houdt, de app heeft voor elke smaak een recept.

Het navigeren door de verschillende recepten in Great Coffee App werkt erg fijn. Door horizontaal over het scherm te vegen zie je prachtige afbeeldingen van de beschikbare recepten en wanneer je verticaal veegt zul je meer informatie over het recept te zien krijgen. Erg handig is dat elk recept is voorzien van een mooie en duidelijke video die je precies laat zien hoe je te werk moet gaan. Helaas gaat de app er wel erg veel vanuit dat je thuis de meest luxe machines tot je beschikking hebt. Wie thuis bijvoorbeeld geen automatische melkopschuimer heeft zal hier zelf even een alternatief voor moeten zoeken.

Kortom

Great Coffee App is een mooi vormgegeven app die je 16 overheerlijke koffierecepten biedt. Elk recept biedt een uitgebreide beschrijving en een video die je precies laat zien hoe je te werk moet gaan. Helaas richten de video's zich echt op mensen die prijzige apparatuur tot hun beschikking hebben. Dit zorgt ervoor dat je voor bepaalde handelingen zelf een alternatief moet zoeken.

0 Reactie(s) op: Het beste bakje koffie

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.