Het beste van 2014: 10 must-have Android-apps

Door: redactie-computertotaal | 23 december 2014 12:33

Review

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. pagina 2
  3. pagina 3
  4. pagina 4
  5. pagina 5

Hoe groter het aanbod apps in Google Play wordt, des te lastiger is het om de pareltjes eruit te vissen. Wij schieten te hulp, met deze lijst van apps die op iedere Android-smartphone of -tablet zouden moeten staan.

Fences

Fences is een app voor 'geo-fencing'. Je maakt bepaalde profielen aan voor bepaalde plekken waar vaak komt, zodat je telefoon precies weet hoe hij moet reageren.

Zo kun je bijvoorbeeld een profiel aanmaken voor de bioscoop. Elke keer dat je het gebouw binnenloopt, zal je telefoon automatisch in de stille modus gaan. Dat scheelt tijd, en krijg je nooit meer ongemakkelijke telefoontjes.

Battery Defender

De naam zegt het al een beetje: deze app helpt je met het bijhouden van je accu. Je schakelt Battery Defender in, laat de app even lopen en krijgt verschillende batterijbesparende opties op een presenteerblaadje.

Een handige feature is dat je bijvoorbeeld wifi en bluetooth via de app uit kan zetten, zodat je niet alles los in je instellingen hoeft te veranderen. Ook kun je bepaalde apps die je wel belangrijk vindt negeren.

Battery Defender

Prijs: Gratis

Download Battery Defender op Google Play

0 Reactie(s) op: Het beste van 2014: 10 must-have Android-apps

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.