Het beste van het web

© CIDimport

Het beste van het web

Geplaatst: 28 december 2012 - 13:57

Aangepast: 16 november 2022 - 09:21

Redactie ID.nl

Voor je dagelijkse dosis interessante content kan je natuurlijk het web afstruinen, maar je kan ook zorgen dat iemand anders ervoor zorgt dat jij de meest interessante artikelen op het web te lezen krijgt. Dit is precies wat de app NextDraft doet.

In deze app worden namelijk dagelijks de beste artikelen van het web geplaatst door internet goeroe Dave Pell. Deze artikelen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen, maar zijn stuk voor stuk interessant voor een brede doelgroep. Wie met NextDraft aan de slag wil gaan moet niet teveel gehecht zijn aan visuele content, want afbeeldingen en video's maken geen onderdeel uit van het aanbod van de app.

Alle artikelen zijn verder te delen via Social Media en kunnen bovendien aan verschillende 'read-it-later' diensten worden toegevoegd. Waneer je zelf nog een leuk artikel tegenkomt of een reactie wilt geven op een geplaatst artikel, dan kan je dit doen door rechtstreeks een mail te sturen naar Dave Pell himself. Afgezien van het feit dat de app leuke artikelen biedt, is het de vraag of NextDraft een meerwaarde biedt ten opzichte van een RSS-reader.

Kortom

NextDraft is een app waarin dagelijks de meest interessante artikelen van het web worden geplaatst. De artikelen worden geselecteerd door internet goeroe Dave Pell.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten