Het beste van jouw video's in één video

Door: Robin Smit | 22 februari 2013 08:52

Apps & Software

Jouw iPhone staat waarschijnlijk helemaal vol met video's waarvan je bij het overgrote deel eigenlijk niet meer precies weet waarom je ze hebt opgenomen. Wordt het niet een keer hoog tijd een beetje orde te scheppen en alleen het beste van het beste te bewaren? Dit kan nu met Adobe VideoBite.

Adobe VideoBite is een app waarmee je van jouw favoriete videofragmenten één video kunt maken. Hiervoor zul je de app eerst moeten vertellen welke fragmenten dit zijn. Dit kan je doen door bepaalde delen in video's die je eerder hebt gemaakt te markeren als favoriet. Hierdoor kan je video's van enkele minuten soms wel inkorten tot minder dan tien seconden. Wanneer je dit hebt gedaan bij alle video's die je wil opnemen in jouw Adobe VideoBite video, zal de app de rest doen. Het enige dat je hierbij nog kan aanpassen is de volgorde waarin de video's achter elkaar worden geplakt.

Adobe VideoBite werkt erg goed en is bovendien snel met het verwerken van de video's. Toch is het erg jammer dat de app niets meer te bieden heeft dan de eerder genoemde functionaliteit. Zo zou de mogelijkheid tot een klein beetje extra videobewerking geen overbodige luxe zijn.

Kortom

Adobe VideoBite is een app waarmee je de favoriete momenten uit de video's op jouw iPhone kunt samenvoegen tot een video. Hiermee kan je behoorlijk wat nutteloze shots uit jouw video's knippen. VideoBite werkt eenvoudig, snel en goed. Toch is het jammer dat de app verder totaal geen bewerkingsmogelijkheden biedt.

0 Reactie(s) op: Het beste van jouw video's in één video

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.