© CIDimport

Het hulpje voor je Gmail

Geplaatst: 7 september 2011 - 10:30

Aangepast: 16 november 2022 - 10:25

Redactie ID.nl

Gmate rangschikt e-mails niet louter op datum en tijd van aankomst, maar ook op discussie.

Je kunt via Safari natuurlijk Gmail mobile gebruiken, maar de app Gmate Mail for Gmail voegt hier nog een handige 'schil' met extra opties aan toe. Naast de genoemde conversatiemodus biedt Gmate meer handige extra's. Zo kun je via gps eenvoudig je huidige locatie doorsturen. Daarnaast heeft de app een extra groot tekstvak om je mail in te typen en kun je diverse tekst-templates instellen voor regelmatig terugkerende e-mails. Ook kun je meerdere Gmail-accounts instellen, waartussen je met één druk op de knop kunt wisselen. Naast Gmail, ondersteunt Gmate Mail for Gmail ook Google Apps voor je eigen domein.

Voor veel mensen is het een verademing om alle berichten handig onder elkaar te zien. Als je hier gebruik van maakt, is het weer wennen - en voor velen een stap terug - om je mailberichten op de iPhone weer zonder onderlinge samenhang te moeten bekijken.

Kortom

GMate Mail for Gmail is een handige mail app voor Gmail met veel leuke en handige toevoegingen. Zo kunnen mails worden gesorteerd op discussie en is het mogelijk locaties te delen met behulp van GPS.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten