Het jachtseizoen is weer geopend

© CIDimport

Het jachtseizoen is weer geopend

Geplaatst: 11 januari 2012 - 10:01

Aangepast: 16 november 2022 - 09:21

Redactie ID.nl

Ongeveer een jaar na het tweede deel, komt Gameloft nu met deel drie van de populaire hack n' slash game Dungeon Hunter.

In Dungeon Hunter is het de bedoeling om in korte levels verschillende monsters te verslaan. Deze levels spelen zich af in 16 verschillende omgevingen. Om de gameplay in Dungeon Hunter uitdagender te maken, kun je kiezen uit vier verschillende klassen. Dus of je nu van zwaarden houdt, of liever tovert, Dungeon Hunter 3 heeft een speelstijl voor jou. Met deze personages is het vervolgens mogelijk om sterker te worden. Dit kan je doen door onder andere verschillende nieuwe uitrustingen en aanvallen aan te schaffen.

Opvallend aan het derde deel van Dungeon Hunter is, dat de game gratis is te downloaden in de AppStore. De voorgaande delen werden tegen relatief hoge prijzen aangeboden. Dat de game gratis is komt doordat er nu 'in app aankopen' worden aangeboden. Zo is de game gratis te spelen, maar als je sneller voortgang wil maken zijn de aankopen aan te raden. Of je dit wil is echter maar de vraag, want de game is wel wat minder variërend dan zijn voorgangers.

Kortom

Dungeon Hunter 3 is een vermakelijke game die nu als eerste in de serie gratis is te spelen. De makers proberen wel inkomsten te vergaren uit 'in app aankopen', waardoor fanatieke spelers deze al snel zullen willen aanschaffen. Helaas is de game wel minder variërend dan zijn voorgangers.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten