Het laatste gamenieuws altijd bij de hand

© CIDimport

Het laatste gamenieuws altijd bij de hand

Geplaatst: 19 april 2012 - 06:45

Aangepast: 16 november 2022 - 09:37

Redactie ID.nl

Via de website en het magazine van Power Unlimited kan je al vele jaren op de hoogte blijven van het laatste game nieuws. Voor alle iPhone en iPad bezitters is er nu ook een handige app beschikbaar, waarmee dit nog gemakkelijker wordt.

In de app van Power Unlimited kunnen zowel nieuwsberichten, Power Unlimited TV als reviews worden bekeken. Deze drie onderdelen zijn onderverdeeld in drie verschillende tabbladen. Het is overigens ook mogelijk om in het archief te zoeken naar artikelen van Power Unlimited. De app heeft een handige functie waarmee het mogelijk is om alleen berichten weer te geven van de platformen waarin jij geïnteresseerd bent.

Onder het tabblad 'meer' zijn nog verschillende andere categorieën met artikelen te vinden, zoals nachtwacht, previews, headlines, de Power Unlimited blog en informatie over het nieuwe magazine. Alle functies in de app werken zoals ze zouden moeten werken en de mogelijkheid om te reageren op artikelen is meegenomen in de app.

Kortom

Power Unlimited is de app van het gelijknamige gamemagazine met de bijbehorende website. In de app is het mogelijk de artikelen te bekijken die op de website zijn geplaatst. Deze zijn onderverdeeld in drie verschillend hoofdcategorieën. Een handige optie is de mogelijkheid om alleen artikelen weer te geven over de platformen waar jij in geïnteresseerd bent.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten