Het oude spelletje krijgt nieuw online leven

Door: tessa-vermeulen | 21 april 2012 10:10

Review

Zoals heel veel oude spelletjes, moet Boggle ook geloven aan een online versie. Rumble laat spelers in tweetallen de meeste woorden zoeken in tijd van twee minuten.

Bij het opstarten vraagt Rumble enkel om een gebruikersnaam en een wachtwoord. Via instellingen kan je daarbij een bijpassend poppetje kiezen en is jouw profiel compleet. Je bent klaar om te gaan spelen, maar met wie? Heb je vrienden die Rumble ook hebben aangeschaft, dan kan je hen zoeken op de gebruikersnaam. Zo niet, dan kan je spelen met een willekeurige online gebruiker. Als je eerst even wil oefenen, dan kan dit met de pro-versie.

Nu kan het spel beginnen. Er zijn drie rondes van ieder twee minuten. Tegelijkertijd met je tegenspeler zoek je de meeste woorden door met je vinger het pad over de letters te volgen. Hoe langer de woorden, hoe meer punten. De letters met een cijfer in de hoek geven bonuspunten. Als de twee minuten afgelopen zijn, wordt de balans opgemaakt en wordt een staatje zichtbaar met het aantal punten in die ronde. Na drie rondes worden alle punten bij elkaar opgeteld is er een winnaar. Heb je verloren? Vraag dan een revanche aan!

Rumble ziet er lekker fris uit en maakt gebruik van gezellige geluiden welke verschillen per gevonden woord. Naast Wordfeud, Pimpampet en DrawSomething is Rumble ook een echte aanrader.

Kortom

Rumble biedt haar gebruikers een online mogelijkheid tot het spelen van Boggle met vrienden en onbekenden. Binnen drie rondes van ieder twee minuten moet je je tegenstander zien te verslaan door zoveel en zolang mogelijke woorden te vinden. Het design is lekker fris en de geluiden zijn speels. Wellicht een nieuwe spelverslaving?

0 Reactie(s) op: Het oude spelletje krijgt nieuw online leven

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.