Hét tennistoernooi live op je telefoon

© CIDimport

Hét tennistoernooi live op je telefoon

Geplaatst: 6 juni 2012 - 14:08

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Robin Smit

Het jaarlijkse tennistoernooi Roland Garros is een evenement dat bij menig tennisfan het hart sneller laat kloppen. Speciaal voor personen die het evenement ook onderweg graag willen volgen, is er nu een handige app waarmee onder andere live naar wedstrijden kan worden geluisterd en uitslagen kunnen worden bekeken.

Het live beluisteren van wedstrijden is een erg goed uitgewerkte functie in de app. Hierbij is live te luisteren naar het Engelse commentaar, terwijl de standen realtime op het scherm worden uitgewerkt. Helaas is er niet de mogelijkheid om live beelden te bekijken. Wel is er de mogelijkheid om samenvattingen van de matches en andere video's te bekijken.

Binnen de app kunnen ook het speelschema en uitslagen worden bekeken. Hierbij is het speelschema niet optimaal weergegeven door het niet laten zien van data. Uitslagen worden wel duidelijk en overzichtelijk gepresenteerd. Gebruikers die meer willen ingaan op de achtergrond van Roland Garros, kunnen terecht in de nieuwssectie waar zeer regelmatig artikelen worden geplaatst. Ook biedt de app onder andere een leuke sociale integratie en de mogelijkheid om virtueel over het terrein van Roland Garros te lopen.

Kortom

Roland Garros is een handige app voor gebruikers die graag op de hoogte willen blijven van een van de belangrijkste tennistoernoois. In de app is het mogelijk om live naar commentaar van de wedstrijden te luisteren. Daarnaast kunnen onder andere nieuwsberichten worden bekeken en uitslagen worden bekeken. Helaas is het niet mogelijk om live beelden van Roland Garros te bekijken.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten