het woordspelletje voor de echte fanatiekeling

Door: robin-smit | 07 maart 2013 11:26

Review

Woordspelletjes zijn populairder dan ooit. We raden er met zijn allen flink op los in de meest uiteenlopende games. Nu kunnen we ons voorstellen dat je je bij deze woordspelletjes als snel een suf imago voor ogen haalt. Dat is nu verleden tijd, want met LetterLasso zit jij op het puntje van je stoel.

LetterLasso is een app waarin jij moet proberen zo veel mogelijk woorden binnen een bepaalde categorie te raden. Hiervoor krijg je elke beurt een scherm voor je te zien waarop de letters zweven waarmee je dit woord kan maken. Op kan dit alleen in het Engels worden gedaan. Het is nu aan jou de taak om deze letters te verbinden door met je vinger over het scherm te vegen. Doe je dit foutloos en binnen de tijd dan kan je veel punten binnenslepen. Dit klinkt echter gemakkelijk dan dat het is. Doordat de letters continue in beweging zijn vereist Letter Lasso behoorlijk wat behendigheid.

Standaard kan je bij LetterLasso kiezen uit vier verschillende categorieën met woorden. Wanneer je meer categorieën wil hebben kan je deze verkrijgen door pakketten aan te schaffen met de punten die je in het spel hebt verdiend of echt met geld. Uiteraard is deze laatste optie aanzienlijk sneller en hiermee een aanrader voor iedereen die alles uit LetterLasso wil halen.

Kortom

LetterLasso is een leuke game die het raden van woorden net even een andere insteek geeft. Door middel van het snel verbinden van bewegende letters is het de bedoeling om woorden binnen een bepaalde categorie te maken. Hiermee weet LetterLasso net iets spannender te zijn dan de bekende woordspelletjes.

0 Reactie(s) op: het woordspelletje voor de echte fanatiekeling

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.