Hier word je soms wijzer van

Door: carolien-danckaerts | 22 december 2011 09:00

Apps & Software

Elke week de bak aan de straat zetten is een gewoonte voor de meeste Nederlanders. De ene week de groene en de andere week de grijze bak, onthoud maar eens welke aan de beurt was. Maar wat moet je nou met al dat plastic en papier? Afvalwijzer helpt een handje bij het inzamelen van allerhande vuilnis.

Wat bij het starten van de app opvalt is de overzichtelijkheid. Geen poespas of plaatjes maar duidelijke knoppen en invulvelden. Na het invoeren van het adres blijkt dat mijn adres niet bekend is. Lang niet alle gemeenten werken met Afvalwijzer en zo ook die waar ik woon. Dat is dus even opletten bij de aanschaf want als jouw gemeente niet meedoet is de app niet van toegevoegde waarde. Als er een bekend adres opgegeven is verschijnt een keurig lijstje met inzameldata en er kan informatie worden opgevraagd over de inzameling en verwerking van ons huisvuil. Dit is allemaal duidelijk omschreven.

Kortom

Afvalwijzer is een goede app, mits je in een aangesloten gemeente woonachtig bent. Dit worden er steeds meer dus er is goede hoop. Het gebruiksgemak van Afvalwijzer is groot door de simpele opzet. De app is overzichtelijk en geeft goede informatie over het vuilnis.

0 Reactie(s) op: Hier word je soms wijzer van

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.