How To: Privacy-instellingen Facebook Timeline

Door: Redactie Computer!Totaal Redactie Computer!Totaal | 25 mei 2012 12:00

Apps & Software

De privacy-instellingen van Facebook zijn voor veel gebruikers ondoorgrondelijk. Computer!Totaal toont daarom in deze eerste 'How To'-video hoe u vrij eenvoudig privacygevoelige foto's van uw Timeline kunt afschermen.

Facebook ging eind maart over op de geheel vernieuwde Timeline-interface van zijn sociale netwerk. Niet langer werd gebruikers de optie geboden om het oude uiterlijk van de website te behouden, wat bij sommige Facebook-gebruikers argwaan en irritatie opwekte.

Gênante posts

Hoewel Facebook feitelijk niets aan de privacy-instellingen heeft veranderd, zorgt de Timeline er in sommige gevallen wel voor dat oude berichten, foto's en check-ins prompt weer worden opgerakeld en voor iedereen zichtbaar zijn. We kunnen u dan ook aanraden om oude berichten en foto's eens door te lopen en gênante posts te verwijderen of onzichtbaar te maken.

Maar hoe zorgt u ervoor dat beschamende kiekjes in de toekomst niet direct voor iedereen zichtbaar zijn op uw eigen Timeline? Wij helpen u graag een handje op weg door in onderstaande How To-video uit te leggen hoe u ervoor zorgt dat bepaalde foto's worden afgeschermd.

[youtube]0rFx4Khrkao[/youtube]

0 Reactie(s) op: How To: Privacy-instellingen Facebook Timeline

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.