© PXimport

IconViewer 3.02

Geplaatst: 15 juli 2011 - 05:29

Aangepast: 16 november 2022 - 10:26

Robbin Ooijevaar

Windows heeft mooie iconen aan boord, maar helaas ontbreekt de mogelijkheid om ze op te slaan als afbeelding. Gelukkig is dat precies wat IconViewer voor u kan doen!

Na de installatie vindt u IconViewer niet terug als programma in uw startmenu, want de freeware integreert volledig in Windows. Open de Windows-verkenner (bijvoorbeeld via Start / Computer), klik met rechts op een icoon-bestand en kies Eigenschappen. Klik op het tabblad Icons en kies het icoontje dat u wilt bewaren. Klik op het floppy-icoontje en bewaar het bestand als png-afbeelding. IconViewer ondersteunt niet alleen de standaard ico-icoonbestanden. Zo kunt u op dezelfde manier iconen uit een exe-bestand halen of een volledige iconen-bibliotheek openen. Een goed voorbeeld hiervan is het bestand C:\Windows\System32\imageres.dll dat vele tientallen leuke iconen huisvest.

© PXimport

IconViewer bewaart iconen (bijvoorbeeld uit een dll-bestand) als png-afbeelding of ico-bestand.

© PXimport

IconViewer 3.02

Freeware

Taal Engels

Download 685 KB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

 

© PXimport

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten