Ideale app voor het voorspellen van heerlijk lenteweer

Door: menno-van-bohemen | 28 maart 2012 10:30

Review

De natuur is in de war. Lammetjes worden geboren in januari, en de eerste narcissen komen boven de grond, ver voordat de laatste sneeuw is gevallen. Hoe moet je nu nog weten wanneer de lente definitief is doorgebroken? Door gebruik te maken van Skirt Alert bijvoorbeeld. Want als de rokjes uit de kast komen, dan weet je zeker dat het lente is!

Skirt Alert is een heel eenvoudige app. In het beginscherm krijg je te zien of het vandaag op jouw gekozen locatie weer is om een rokje aan te trekken. Daarnaast kun je de voorspellingen van 4 dagen vooruit bekijken.

Je kunt de app natuurlijk ook prima gebruiken om te checken of het goed terrasjesweer is. Het is mogelijk om een pushbericht te ontvangen bij een positieve voorspelling. Handig is dat je kunt aangeven op welke dagen en welke tijd je een pushbericht kunt krijgen. Moet je werken en kun je er niet tegen dat je vrienden wel van de zon genieten, zet dan vooral de push-berichten uit!

Kortom

Skirt Alert is een leuke app om te kunnen kijken of er rokjes-weer of gewoon terrasjes-weer is voorspeld. Uitgebreide weerinformatie vind je niet in de app, maar dankzij een combinatie van hoeveelheid zon, wind en temperatuur, kun je wel in een oogopslag bekijken of het lekker weer wordt.

0 Reactie(s) op: Ideale app voor het voorspellen van heerlijk lenteweer

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.