© CIDimport

Ideale kledinghulp

Geplaatst: 12 januari 2012 - 10:00

Aangepast: 16 november 2022 - 09:24

Redactie ID.nl

Een schooldag, een avondje uit, een gala, een dag bankhangen... Voor elk moment is er een bijpassende outfit. Om nou te voorkomen dat je uren voor je kast staat en nog niet weet wat aan te trekken, is er Cloth. Hierin kun je je favoriete outfits gemakkelijk opslaan.

Cloth is een app die makkelijk werkt daar je geen login nodig hebt of andere privégegevens hoeft door te geven. Een enkele tik en de app is volledig gebruiksklaar, wat erg prettig is. Bij de eerste keer gebruik volgt er direct een duidelijke instructie, waardoor je precies weet wat de app doet. Het werkt erg makkelijk en snel. Cloth ziet er mooi uit en het uploaden en opslaan van foto's gaat erg snel. Nadat de foto in Cloth staat, kunnen er tags toegevoegd worden en kun je de outfit in de goede categorie zetten. Door een outfit via Twitter of Facebook te delen, kunnen je vriendinnen gelijk commentaar geven. Hoe handig is dat!

Deze app is ook ideaal voor de echte shop-a-holic. Sta je in een paskamer en vraag je ja a of dit de ideale outfit is voor dat feest, deel het via Cloth zodat vriendinnen je gelijk advies kunnen geven.

Cloth kent echter ook punten toe bij het opslaan of delen van foto's. Hiermee kun je ook zogenaamde 'badges' verdienen. Het nut hiervan ontgaat mij echter volledig. Gelukkig is Cloth erg overzichtelijk, zodat je er weinig last van hebt.

Kortom

Voor de echte shop-a-holic, maar ook voor hen die af en toe een passende outfit zoeken is Cloth een erg fijne app. Deze app ziet er mooi en overzichtelijk uit, ook werkt alles soepel. Op de puntentoekenning na kent Cloth weinig overbodige functies, en dat komt het bedieningsgemak erg ten goede.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten