Iedereen houdt toch van aanbiedingen?!

Door: carolien-danckaerts | 27 oktober 2011 15:14

Review

Tuurlijk, wij zijn Nederlanders, dus antwoorden we volmondig 'ja' op deze vraag. Is het succes van Groupon daarom zo groot in ons kikkerlandje?

De groupon for iPhone-app is eigenlijk de website in een compact jasje. Ook via de app kun je alle aanbiedingen in jouw favoriete stad in de gaten houden en ze, mocht je wat leuks gezien hebben, bestellen. Als je de app gedownload hebt, moet je inloggen met je groupon-account om de aanbiedingen te kunnen bekijken en verzilveren. Als je op een aanbieding tikt, krijg je keurig te zien wat deze inhoudt, wat de voorwaarden zijn en wie de aanbieder is.

Als je van de aanbieding gebruik wil maken, kun je op verschillende manieren betalen, via PayPal, je creditcard of een american express-card. Een belangrijke afwezige in dit rijtje is ideal. Iets waar wij Nederlanders toch veel gebruik van maken. Heb je de aanbieding eenmaal besteld, kun je direct reserveren of bestellen bij het bedrijf waarvan de aanbieding is. Een opvallend puntje is dat bij verschillende steden bij elkaar in de buurt veelal dezelfde aanbiedingen staan. Het nut van zo'n groot aantal steden om uit te kiezen ontgaat me daarom. De aanbiedingen per provincie groeperen zou het een stuk overzichtelijker maken.

Kortom

Groupon is een leuke site als je van koopjes houdt, ideaal dus voor studenten en andere Nederlanders, maar het werkt nog niet vlekkeloos. Zo zijn de betaalmogelijkheden beperkt en staan aanbiedingen vaak dubbel in de app.

0 Reactie(s) op: Iedereen houdt toch van aanbiedingen?!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.