Immobiele zombies af schieten!

Door: ryan-rigney | 02 september 2011 13:39

Review

Het doel in Stupid Zombies is om een aantal immobiele zombies af te schieten met maximaal vijf kogels.

Gezien je niet kunt lopen en permanent vastzit in de linker onderhoek van een level, moet je slim omspringen met je kogels door met je vinger de crosshair precies op de juiste plek te zetten en met diezelfde vinger een kogel af te schieten. Kogels kunnen een paar keer afketsen tegen muren, het plafond of al het andere dat in een level is geplaatst. Hopelijk zal je, als je de juiste hoek hebt gevonden om de kogel af te vuren, meerdere zombies raken met een enkele kogel. Hoe minder kogels je gebruikt, des te meer punten je ontvangt.

Zombies doden

Er zijn in totaal vier werelden, met elk zestig levels. Dit betekent dat er meer dan genoeg zombies zijn om te doden, zeker als je de levels opnieuw wil spelen om een hogere score te behalen. Ook hoef je een level niet in zijn geheel uit te spelen om de volgende te kunnen spelen, al moet je voor ieder level wel een bepaald aantal sterren behalen om deze vrij te spelen. Er is overigens weinig variatie tussen de werelden te vinden, behalve dat de achtergronden iets verschillen.

Kortom

Door de heldere, eenvoudige graphics en onheilspellende achtergrondmuziek in combinatie met het gekreun van stilstaande zombies, is Stupid Zombies een leuke puzzelgame voor de iPhone en iPad geworden. Het enige probleem is dat je vinger vaak delen van het speelveld afschermt, waardoor het bijzonder moeilijk is om je crosshair precies naar wens te plaatsen. Daarnaast wordt het spel na verloop van tijd een beetje repetitief, maar de verrassing van een complex level is genoeg om de zaken toch weer interessant te houden.

0 Reactie(s) op: Immobiele zombies af schieten!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.