Infinity Blade voor Marvel fans

Door: robin-smit | 25 september 2012 15:31

Review

Als een echte Marvel fan wil je natuurlijk in het bezit zijn van alle stripboeken en films van de Hulk, Spiderman, Thor en alle andere superhelden. Wie echter ook zelf als superheld wil fungeren, kan nu aan de slag met de games van Marvel.

In Avengers Initiative is het jouw taak om met de Hulk verschillende, bekende Marvel karakters te lijf te gaan. De besturing van de game heeft erg veel weg van de Infinity Blade. Net als in deze game heb je niet de mogelijkheid om vrij rond te lopen, maar kan je je verplaatsen door bepaalde punten te selecteren. Vechten gaat door verschillende bewegingen met je vingers op het scherm te maken. Ondanks dat ook dit min of meer is gekopieerd van Infinity Blade, werkt dit systeem soepel en eenvoudig. Een minpunt is dat de tegenstanders nogal voorspelbaar en eentonig te werk gaan. Hierdoor heb je na even oefenen wel door hoe het trucje werkt.

Naarmate je verder komt in het spel kan je de Hulk sterker maken met ervaringspunten die je verdient. De makers van de game beloven met behulp van updates onder andere meer personages en verhaallijnen beschikbaar te maken.

Kortom

Avengers Initiative is een vermakelijke game waarin je met de Hulk verschillende Marvel slechteriken te lijf kan gaan. Het vechtsysteem heb je vrij snel door, maar voor de echte Marvel fans is deze game een absolute aanrader.

0 Reactie(s) op: Infinity Blade voor Marvel fans

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.