Informatie, altijd en overal

Door: Robin Smit | 24 november 2011 10:11

Apps & Software

PushBI is een zakelijke app die het mogelijk maakt om overal ter wereld bedrijfsgegevens bij te houden. Dit doet de app door verbinding te maken met veelgebruikte bedrijfssoftware en de informatie hieruit overzichtelijk weer te geven.

Doordat het mogelijk is om PushBI aan zowel eigen servers, als externe diensten zoals Google Documents te koppelen, zijn de mogelijkheden nagenoeg onbeperkt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om Microsoft CRM en documenten op een eigen server in dezelfde app te openen. Daarnaast biedt PushBI een handige functie om KPI's binnen een bedrijf in een oogopslag weer te geven. Hierdoor kan PushBI worden gezien als een totaaloplossing voor zakenmensen die vaak onderweg zijn.

De vele mogelijkheden van PushBI zijn gelijk ook het zwakke punt van de app, want hierdoor ontstaat snel een onoverzichtelijk beeld. Overigens is het niet altijd handig om meerdere systemen in een app te gebruiken, omdat het zo niet mogelijk is om snel tussen systemen te wisselen. Dit is wel mogelijk wanneer alle systemen in een eigen app zouden draaien.

Kortom

PushBI is een app die veel kan betekenen voor bedrijven die willen dat informatie altijd en overal beschikbaar is. Dit is ook mogelijk door het groot aantal ondersteunde systemen. Helaas is dit ook gelijk het zwakke punt, omdat de app soms wat onoverzichtelijk is.