Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Innovatieve agenda

Door: Robin Smit | 02 mei 2012 10:00

Apps & Software

Hoe je het ook wendt of keert, een indeling van een agenda ziet er bijna altijd uit zoals je verwacht dat deze eruit zal zien. Een schema van een dag, week, maand of jaar met daarin al je bijbehorende afspraken. Als je dit inmiddels wel hebt gezien en toe bent aan iets vernieuwends, is Diacarta wellicht iets voor je.

Diacarta is een app waarmee je een agenda kan samenstellen die je kan overzien aan de hand van icoontjes. Hiervoor dien je eerst alle taken uit je huidige agenda of nieuwe taken te voorzien van een icoontje. Er zijn veel icoontjes waaruit kan worden gekozen. Van een kopje koffie tot een computer. Wanneer er afspraken zijn aangemaakt kunnen deze worden bekeken op een klok waar de bijbehorende icoontjes rondom worden getoond.

Alhoewel het idee van Diacarta op het eerste gezicht erg leuk klinkt, is de uitwerking van de app een rommeltje. Het toevoegen van nieuwe afspraken gaat lastig, de klok is een onoverzichtelijke agenda en de vormgeving van de app is niet helemaal van deze tijd.

Kortom

Diacarta is een app die het begrip agenda een volledig nieuwe benadering geeft. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van icoontjes en een klok. Helaas werkt de app verre van prettig en is de nieuwe manier van plannen lang niet zo overzichtelijk als de standaard agenda zoals we die al vele jaren kennen.

0 Reacties op: Innovatieve agenda

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.