InstaBlender: Foto's gecombineerd

Door: Robin Smit | 15 november 2013 11:44

Apps & Software

Iedere foto vertelt zijn eigen verhaal. De uitdaging zit hem echter in het combineren van verhalen binnen een enkele foto. Hier hoef je vanaf nu gelukkig niet meer over na te denken, want met InstaBlender voeg je de beste beelden samen tot een verhaal.

None

Prijs: Gratis

Beschikbaar voor: Windows Phone

Download InstaBlender in de Windows Marketplace

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Veel mogelijkheid nabewerking
  • Geeft leuke effecten
  • Foto’s samenvoegen
  • Minpunten
  • Samenvoegen niet handmatig

InstaBlender is een app voor Windows Phone die het mogelijk maakt om twee foto's samen te voegen tot een foto. Om dit te doen is het eerst zaak om twee foto's te selecteren vanaf jouw telefoon of er twee te maken. Bij het selecteren van de foto's is er eventueel de mogelijkheid om het formaat van de foto's aan te passen of het onderwerp beter naar voren te laten komen. InstaBlender zal de foto's vervolgens met een druk op de knop samenvoegen. De foto's zullen hierbij over elkaar heen worden geplaatst, waarbij je de ene foto door de andere heen ziet.

Erg leuk aan InstaBlender is dat de app jou de vrijheid geeft om zelf aan te geven hoe de foto's met elkaar moeten worden gemengd. Standaard worden foto's gelijkwaardig met elkaar gemixt, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om alleen een bepaalde kleur door te drukken. Dit kan erg leuke resultaten tot gevolg hebben. In totaal zijn er 15 verschillende manieren waarop je foto's met elkaar kan mixen. Helaas is het niet mogelijk om de afzonderlijke effecten nog aan te passen.

Wanneer je jouw foto's hebt samengevoegd is het nog mogelijk om filters en teksten toe te voegen aan het eindresultaat. Eventueel kan je ook de oriëntatie van een foto aan passen en een frame toe voegen. Hiermee geeft InstaBlender je ruim voldoende mogelijkheden om jouw foto's echt een verhaal mee te geven. Uiteraard is het eindresultaat eenvoudig te delen met jouw vrienden.

Conclusie

InstaBlender is een leuke app voor Windows Phone waarmee je twee verschillende foto's kan samenvoegen. Dit samenvoegen kan je op allerlei verschillende manieren doen, waardoor leuke effecten kunnen worden gecreëerd. Helaas zijn de afzonderlijke effecten niet verder handmatig aan te passen. Wel heeft InstaBlender nog voldoende andere mogelijkheden tot nabewerking, waardoor je jouw creativiteit volledig los kan laten op deze app.

0 Reactie(s) op: InstaBlender: Foto's gecombineerd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.