Instagram samengebracht met een kalender en uitdagingen

Door: tessa-vermeulen | 21 juni 2012 18:27

Apps & Software

Is fotograferen jouw hobby en zoek jij graag naar uitdagingen? Dan kan je InstaCC gebruiken. Deze app maakt een combinatie van het populaire Instagram, een kalender en interessante uitdagingen.

Eerst is het zaak in te loggen op je Instagram account, waarna al jouw foto's worden ingeladen. Er zijn vier verschillende tabbladen beschikbaar: camera, agenda, uitdagingen en instellingen. De camera geeft je direct toegang tot het maken van foto's.

De extra toevoeging wordt vervuld onder het tabblad 'kalender'. Per maand worden jouw foto's op een stijlvolle manier weergegeven. Door de overzichtelijke weergave en kleine iconen, kan je precies zien welke foto op welke dag is gemaakt. Wanneer je een foto selecteert kan je hier een reactie bij zetten, en zien hoeveel 'likes' je hebt gekregen.

Onder het tabblad met het 'lampje', zijn de verschillende uitdagingen te vinden. In totaal zijn er drie sets uitdagingen beschikbaar, waarvan twee in-app aankopen. Onder de set 'Just a beginning' vallen vervolgens vijf thema's zoals liefde en kleur. Kies jouw favoriete thema en je ziet meteen wat andere gebruikers hebben geplaast.

Met name de manier van weergeven en de kwaliteit van de foto's zijn een sterkte van deze app. Op speelse wijze kan je door jouw eigen foto-bibliotheek bladeren, of inspiratie opdoen uit de 'challenges'.

Kortom

InstaCC geeft een nieuwe draai aan het bestaande Instagram. De prachtig vormgegeven kalender en de leuke uitdagingen geven jou als fotograaf de inspiratie die je nodig hebt. Daarnaast kan je reageren op foto's of deze 'liken'. Een leuke app om te gebruiken naast Instagram.

0 Reactie(s) op: Instagram samengebracht met een kalender en uitdagingen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.