Interactief prentenboek voor de kids

© CIDimport

Interactief prentenboek voor de kids

Geplaatst: 31 augustus 2011 - 07:10

Aangepast: 16 november 2022 - 09:24

Wouter Hoeffnagel

De tijd waarin je je kinderen voor las uit een uit een oud en versleten boek lijkt steeds verder weg te raken. Met de interactieve versie van het prentenboek Timo en het toverboek zal je nooit meer wat anders willen.

In het spel krijgt Timo van zijn oom klaas een prentenboek. Zodra Timo het prentenboek begint te lezen komt hij midden in het boek terecht. Hij mag het boek alleen niet schudden, want wanneer hij dat doet raakt alles door elkaar. Het boek is zelf te lezen, maar kan ook worden voorgelezen door de iPad.

In het spel zijn leuke interactieve elementen verwerkt waardoor je de omgeving kunt beïnvloeden. Zo kan je door het boek te schudden bijvoorbeeld borden uit een kast laten vallen. Dit zorgt ervoor dat Timo en het Toverboek een erg verrassend en uitdagende app is voor de jongste iPad gebruikers.

Kortom

Timo en het toverboek is een interactief prentenboek voor de jongste iPad gebruikers. Door de vele interactieve elementen is de app een verrassende en uitdagende digitale versie van het populaire kinderboek.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten