Internationale en nationale BTW-bedragen berekenen

Door: tessa-vermeulen | 29 april 2012 12:14

Review

Ben jij ondernemer en wil je graag snel en gemakkelijk het BTW bedrag kunnen uitrekenen? Dan is de app BTW Calculator Pro zeker iets voor jou!

Deze simpele calculator is opgedeeld in een netto-bedrag, BTW en bruto-bedrag. Daarnaast kan je het land en de BTW percentages aanpassen. Het scherm toont een groene balk, wat betekent dat het ingetoetste bedrag hiervoor geldt. Klik je 'net' aan, dan kan het gewenste netto-bedrag worden ingevuld. Direct verschijnen ook de andere bedragen in beeld. Weet je alleen het bruto-bedrag, dan vink je 'bruto' aan. Het vlaggetje geeft het betreffende land aan. Als je hierop klikt wordt er een lijst zichtbaar met het land en de BTW-percentages die daar gelden. De landen zijn opgedeeld in Europese Unie en Wereld. Als je het gewenste land hebt kan je gemakkelijk over de verschillende percentages gaan om de bedragen te veranderen.

Het design is zeer modern en overzichtelijk. Als gebruiker weet je precies wat je moet doen om de juiste informatie zichtbaar te krijgen. In vergelijking met de app BTW Berekenen, biedt BTW Calculator Pro een veel moderner en overzichtelijker beeld. Daarnaast biedt de app veel meer informatie door de BTW-percentages van een groot aantal landen op te nemen.

Kortom

Voor het berekenen van de BTW is de BTW Calculator Pro sterk aan te raden. Met name voor ondernemers die internationaal opereren, is het bereken van de BTW voor heel veel landen mogelijk. Daarnaast ziet de app er modern en overzichtelijk uit, wat de gebruiksvriendelijkheid bevorderd.

0 Reactie(s) op: Internationale en nationale BTW-bedragen berekenen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.