Internationale wedstrijden, live op je telefoon

© CIDimport

Internationale wedstrijden, live op je telefoon

Geplaatst: 15 december 2011 - 12:00

Aangepast: 16 november 2022 - 09:24

Robin Smit

Echte voetbalfanaten willen natuurlijk altijd en overal op de hoogte blijven van de laatste voetbalnieuwtjes en geen wedstrijd missen. Dat kan nu met de app van Sport1.

De app van Sport1 is gratis te downloaden, maar voor de meeste functies moet in de app zelf worden betaald. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een maandabonnement af te sluiten waarmee goals, hoogtepunten en samenvattingen kunnen worden bekeken. Ook is het mogelijk om wedstrijden live te bekijken. Hier moet echter per wedstrijd voor worden betaald. De prijzen voor deze diensten zijn helaas relatief hoog. Een handig punt aan de app is, dat updates automatisch aan de hand van push berichten op de telefoon worden weergegeven.

Een groot nadeel van de app is, dat er geen wedstrijden van de eredivisie kunnen worden gekeken. Het aanbod van de app wordt beperkt tot de Spaanse, Engelse en Italiaanse competities en de Champions League. Verder is het ook niet mogelijk om meer informatie over clubs te krijgen. Iets dat bij vergelijkbare apps, zoals Eredivisie Live, wel het geval is.

Kortom

Sport 1 Live Voetbal is een app die je tegen relatief hoge bedragen live wedstrijden, samenvattingen en hoogtepunten van internationale voetbal competities laat zien. Naast deze filmpjes biedt de app weinig andere informatie, zoals standen of clubinfo. Dit zou voor de relatief hoge prijs wel verwachten.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten