Inzage in je Google Documents

Door: menno-van-bohemen | 27 maart 2012 10:55

Review

Het zou zomaar een zin kunnen zijn van een hippe manager: "Het nieuwe werken in de Cloud is helemaal 2.0!". Natuurlijk heeft die hippe manager helemaal gelijk. Door gebruik te maken van diensten als Google Documents kun je samen met je collega's aan één document werken en bovendien staan al je documenten veilig online opgeslagen. Dankzij de app Google Docs Manager kun je alle Google Documents gemakkelijk bekijken op de iPhone en iPad.

Google Docs Manager ziet er gelikt uit. Na het inloggen met je Google-account krijg je een overzichtelijke interface te zien. Hierin staan al je documenten, netjes gegroepeerd. Zo staan je favorieten onder een apart kopje en ook de documenten die je deelt met andere gebruikers.

Documenten uit je Google Documents kun je eenvoudig downloaden. Bij tekstbestanden kun je kiezen om het bestand te downloaden als platte tekst, HTML, pdf of word-bestand. De gedownloade bestanden kun je bekijken in de app, maar ook het openen in een andere app is mogelijk. Zo kun je bestanden van je Google Documents opslaan in bijvoorbeeld je DropBox-account.

Kortom

Google Docs Manager is een prima app voor het downloaden en bekijken van je Google Documents. De app ziet er overzichtelijk uit en werkt prima. Het enige minpuntje is dat het bewerken van documenten in de app zelf niet mogelijk is.

0 Reactie(s) op: Inzage in je Google Documents

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.