IObit Uninstaller 2.2

© PXimport

IObit Uninstaller 2.2

Geplaatst: 27 juli 2012 - 08:05

Aangepast: 16 november 2022 - 10:13

Robbin Ooijevaar

Het is geen nieuws dat het Windows-programma om software te verwijderen beperkingen heeft, maar gelukkig zijn er interessante alternatieven! IObit Uninstaller is zo'n hulpprogramma en het blinkt uit in krachtige functies, gecombineerd met een helder overzicht.

Bij All programs vindt u een compleet overzicht van alle geïnstalleerde software. Met Toolbar ziet u de geïnstalleerde werkbalken in uw webbrowser(s) en kunt u deze verwijderen. Als u ruimte wilt vrijmaken op een kleine harde schijf, moet u kiezen voor Large programs, zodat alleen de grote programma's worden getoond. Kijk vervolgens bij Rarely used voor een overzicht van de software die u nauwelijks gebruikt. IObit Uninstaller heeft een uitgebreide deïnstallatieprocedure, genaamd Powerful scan. Hiermee wordt na de standaardprocedure gezocht naar eventueel achtergebleven programmaresten. Omdat veel programma's hun sporen achterlaten, is deze 'bezem' geen overbodige luxe. Hij maakt uw schijf schoon door achtergebleven bestand- en registerresten alsnog te verwijderen.

© PXimport

IObit Uninstaller biedt uitgebreide hulp bij het verwijderen van programma's.

© PXimport

IObit Uninstaller 2.2

Freeware

Taal Engels

Download 1,6 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen 300-MHz Processor, 256 MB RAM, 30 MB harde schijf ruimte

 

© PXimport

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten