ISO Workshop 2.2

Door: robbin-ooijevaar | 14 maart 2012 13:40

Review

Als u veel programma's en films downloadt van internet, komt u de bestandsindeling iso ongetwijfeld regelmatig tegen. Een iso-bestand is een digitale kopie van een cd of dvd. Dit kan bijvoorbeeld een installatie-cd zijn van een besturingssysteem of een dvd-film. ISO Workshop heeft alles in huis om optimaal te werken met iso-bestanden.

Na het starten vraagt ISO Workshop wat u wilt doen. De keuzes zijn uitpakken (extract), zelf een iso maken van een cd of dvd (backup), een andere indeling omzetten naar iso (convert) of een iso branden op cd of dvd (burn). ISO Workshop is Engelstalig, maar zeer eenvoudig te gebruiken om bijvoorbeeld een iso-bestand snel uit te pakken. Wees alert tijdens de installatie van ISO Workshop. Er wordt onder meer geprobeerd om een extra werkbalk in uw browser te installeren. U hebt de extra werkbalk en andere browseraanpassingen absoluut niet nodig om ISO Workshop te kunnen gebruiken en u kunt de opties dan ook gewoon uitschakelen tijdens de installatie.

ISO Workshop biedt al het gereedschap dat u nodig hebt voor iso-bestanden.

ISO Workshop 2.2

Freeware

Taal Engels

Download 1,7 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen 900-MHz processor, 512 MB RAM

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: ISO Workshop 2.2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.