© PXimport

IZArc 4.1.6

Geplaatst: 7 juli 2011 - 12:33

Aangepast: 16 november 2022 - 09:24

Robbin Ooijevaar

Winzip en Winrar vinden gretig aftrek in het illegale downloadcircuit. Mensen nemen aan dat deze commerciële programma's onmisbaar zijn om bijvoorbeeld een zip- of rar-bestand uit (of in) te pakken, maar dat is niet terecht. U kunt bijvoorbeeld ook met IZArc aan de slag als u zip- en rar-bestanden wilt maken of uitpakken.

De werking van IZArc is vergelijkbaar met die van Winzip en Winrar. U klikt gewoon met de linkermuistoets op een gedownload rar-bestand en kiest IZArc / Uitpakken naar om de inhoud van het archiefbestand uit te pakken. Het aanmaken van een archiefbestand werkt op soortgelijke wijze. Klik daarvoor met rechts op een map die u wilt inpakken en kies IZArc / Inpakken naar. Net zoals veel andere freeware-ontwikkelaars proberen de makers van IZArc een centje bij te verdienen door software van derden mee te laten installeren. Daardoor krijgt u ongevraagd een werkbalk in uw browser of een probeerversie van een commercieel programma 'cadeau'. Let hier op tijdens de installatie van IZArc, zodat u voorkomt dat er overbodige software op uw computer wordt gezet. U hebt deze extra's absoluut niet nodig om met IZArc aan de slag te kunnen.

© PXimport

IZArc doet qua gebruiksgemak en mogelijkheden niet onder voor Winrar of Winzip.

© PXimport

IZArc 4.1.6

Freeware

Taal Engels

Download 4,6 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

 

© PXimport

Veiligheid

Let op: 1 van 43 virusscanners ziet iets verdachts in het installatiebestand. Maar aangezien het er maar één is, vermoeden we dat er sprake is van een fout-positief (oftewel een vals-positief). Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten