IZArc 4.1.6

Door: Robbin Ooijevaar | 07 juli 2011 16:33

Apps & Software

Winzip en Winrar vinden gretig aftrek in het illegale downloadcircuit. Mensen nemen aan dat deze commerciële programma's onmisbaar zijn om bijvoorbeeld een zip- of rar-bestand uit (of in) te pakken, maar dat is niet terecht. U kunt bijvoorbeeld ook met IZArc aan de slag als u zip- en rar-bestanden wilt maken of uitpakken.

De werking van IZArc is vergelijkbaar met die van Winzip en Winrar. U klikt gewoon met de linkermuistoets op een gedownload rar-bestand en kiest IZArc / Uitpakken naar om de inhoud van het archiefbestand uit te pakken. Het aanmaken van een archiefbestand werkt op soortgelijke wijze. Klik daarvoor met rechts op een map die u wilt inpakken en kies IZArc / Inpakken naar. Net zoals veel andere freeware-ontwikkelaars proberen de makers van IZArc een centje bij te verdienen door software van derden mee te laten installeren. Daardoor krijgt u ongevraagd een werkbalk in uw browser of een probeerversie van een commercieel programma 'cadeau'. Let hier op tijdens de installatie van IZArc, zodat u voorkomt dat er overbodige software op uw computer wordt gezet. U hebt deze extra's absoluut niet nodig om met IZArc aan de slag te kunnen.

IZArc doet qua gebruiksgemak en mogelijkheden niet onder voor Winrar of Winzip.

IZArc 4.1.6

Freeware

Taal Engels

Download 4,6 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Let op: 1 van 43 virusscanners ziet iets verdachts in het installatiebestand. Maar aangezien het er maar één is, vermoeden we dat er sprake is van een fout-positief (oftewel een vals-positief). Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details.

0 Reactie(s) op: IZArc 4.1.6

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.