Jaaroverzicht: de beste apps van 2020

Door: Lorenzo Jepma | 19 maart 2020 12:55

iphone 11
How To

Inhoudsopgave

 1. Inleiding
 2. Maart
 3. April
 4. Mei
 5. Juni
 6. Juli
 7. Augustus/september
 8. Oktober
 9. November
 10. December
 11. Januari
 12. Februari

Keep Yoga

Prijs: Gratis (+ in-app-aankopen)

Het is voorjaar en dus is het tijd om weer fit te worden. Keep Yoga helpt je daarbij. Je moet je even aanmelden met je e-mailadres en vindt vervolgens in de app tientallen trainingsplannen. Elke pose wordt duidelijk uitgelegd middels een video en een rustige stem. Je kunt zelf een muziekje kiezen of de achtergrond geheel uitschakelen. Handig zijn de speciale programma’s voor een goede nachtrust, voor het corrigeren van je holle rug of het reduceren van stress tijdens je werkdag.

Over: Edit & Add Text to Photos

Prijs: Gratis (+ in-app-aankopen)

Als je bekend bent met Canva, dan vind je deze app ook te gek. Met Over maak je in een handomdraai leuke socialmedia-banners of flyers. Kies één van de sjablonen, bijvoorbeeld voor Instagram en Facebook. Of kies ervoor een logo te maken door een gratis voorbeeld te selecteren. Je kunt afbeeldingen wijzigen, teksten veranderen en je afbeelding meteen als jpg- of png-bestand opslaan. Voor de meer professionele sjablonen koop je een abonnement voor 31 euro per jaar.

InboxIt – Share to mail

Prijs: Gratis (+ in-app-aankopen)

Sla je ook weleens artikelen op en vergeet je deze later te lezen? Installeer dan de app InboxIt. Als je een leuk artikel tegenkomt, dan klik je op de deelknop en de app stuurt het artikel automatisch naar je Gmail-inbox. Een erg simpele app, maar het idee is te gek en het werkt supersnel en eenvoudig. Met de premium-versie kun je notificaties naar andere mailadressen sturen. Je hebt echter wel een Gmail-adres nodig om de app te activeren, maar dit zal geen probleem zijn als je een Android-smartphone hebt.

Wishpoke

Prijs: Gratis

Met Wishpoke heb je een online wensenlijstje op je smartphone. De app lijkt op een socialmedia-app zoals Instagram. Op je profiel kun je foto’s van producten uploaden, inspiratie opdoen door verlanglijstjes van andere personen te bekijken of zoeken naar leuke apparaten, objecten of gadgets. Voeg vrienden toe die je wensenlijstje kunnen zien of stuur je verlanglijstje naar iemand anders op. De app ziet er overzichtelijk uit en is beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Leaf Smart Notify

Prijs: Gratis

Vind je de standaardmeldingen in Android niet handig of fraai? Met Leaf Smart Notify heb je een goede meldingen-app tot je beschikking. Je moet wel even de tenenkrommende Nederlandse vertalingen kunnen negeren. Alle meldingen van verschillende apps worden in een helder overzicht onder elkaar weergegeven. Als je wilt, kun je de meldingen ook per app weergeven. Leaf neemt de meldingsinstellingen over die je in het instellingenmenu van Android hebt opgegeven.

1.1.1.1: Faster & Safer Internet

Prijs: Gratis

Wil je anoniemer surfen op het web? Installeer dan de app 1.1.1.1 van Cloudflare. Al je internetverkeer wordt nu via de dns-server van Cloudflare geleid, je internetprovider kan dus niet meekijken welke sites je bezoekt. Helemaal anoniem ben je natuurlijk niet, je ip-adres is nog wel gewoon zichtbaar bij admins van de website die je bezoekt. Het enige wat de app hoeft te doen, is een vpn-profiel instellen. Na installatie zet je de schuif in de app aan, je ziet dat de verbinding werkt door het vpn-logo boven in beeld.

Cut Cut

Prijs: Gratis (+ in-app-aankopen)

Nee, we zijn niet aan het vloeken, deze fotobewerkingsapp heet nu eenmaal zo. Met Cut Cut kun je jezelf uit een foto knippen en op een andere achtergrond zetten. De app werkt heel fijn, het enige irritante zijn de reclames die regelmatig en inclusief geluid om je oren vliegen. Gek genoeg is er geen optie om via een in-app-aankoop de reclames te verwijderen. Vandaar dus maar 3 sterren. Als je geen hekel aan reclames hebt, is de app erg leuk en handig.

1 Reactie(s) op: Jaaroverzicht: de beste apps van 2020

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 19 maart 2020 16:10 hiergeweest
  Knap van jullie, nu al weten wat de beste apps van 2020 zijn.
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.