Je dagelijkse dosis flauwe humor op je iPhone

Door: robin-smit | 27 februari 2012 13:29

Review

9GAG is een website waarop gebruikers grappige plaatjes kunnen plaatsen. Er wordt continue nieuwe content aan de website toegevoegd, waardoor de website altijd weer wat nieuws te bieden heeft. Op de website van 9GAG worden veel getekende of bewerkte plaatjes geplaatst, waarvan het erg vermakelijk is om ze te bekijken.

De content van 9GAG is ook te bekijken in de iGAG app voor iOS. In deze app is het mogelijk de de 'hot', 'trending' en 'vote' secties te bekijken, die ook op de website te vinden zijn. Daarnaast is het ook mogelijk om de beste of random content te bekijken.

In de app is er de mogelijkheid om commentaar te geven op de foto's die geplaatst zijn. Hiermee zijn de enige extra functies in de app ook direct genoemd. De iGAG app is, net als de 9GAG website, erg eenvoudig en richt zich puur op het laten zien van de content die geplaatst is.

Kortom

iGAG is de iOS app van de bijna gelijknamige website 9GAG. Op deze website worden veel verschillende grappige en vermakelijke plaatjes geplaatst. Het bekijken van de content hiervan is erg eenvoudig in de iGAG app. Net als de website, heeft de app weinig extra functies.

0 Reactie(s) op: Je dagelijkse dosis flauwe humor op je iPhone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.