Je eten thuis bezorgd

Door: ringo-van-dorst | 25 december 2011 15:00

Review

Soms heb je even geen zin om je tijd achter de pannen door te brengen en wil je gewoon genieten van een lekkere maaltijd, zonder de voorbereiding die daar vaak aan vast hangt. En je hebt ook niet altijd zin om dan meteen naar een restaurant te gaan. Tegenwoordig dient gemak de mens op vele manieren en bestaan er websites waarbij vrijwel alle bezorgrestaurants vertegenwoordigd zijn. Maar als je zelfs geen zin heb om je computer aan te zetten, dan is dat ook geen issue meer, Thuisbezorgd.nl heeft nu een iOS app!

In de app hoef je maar het akkoord te geven om je locatiegegevens te gebruiken en het zoekwerk wordt automatisch voor je gedaan. Direct word je voorzien van de restaurants die in jouw buurt bezorgen op deze tijd. Als je een restaurant hebt gevonden, krijg je de volledige menukaart te zien en voeg je simpel gerechten toe aan je winkelmand.

Afrekenen gaat de eerste keer gepaard met het invoeren van je persoons- en adresgegevens. De app onthoudt deze dan, heel attent, voor de volgende keer. Tenslotte kies je het gewenste bezorgtijdstip, kies je uit de beschikbare betaalmethodes, voeg je nog een opmerking bij, en klaar!

Kortom

Voor een lekkere maaltijd hoef je echt de deur niet meer uit. Via de simpele maar toch volledige app van Thuisbezorgd.nl vind je direct alle beschikbare bezorgrestaurants en handel je de bestelling en betaling snel af. Wat wil een mens met een lege maag nog meer?

0 Reactie(s) op: Je eten thuis bezorgd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.