Je examenrooster voor 2012

Door: tessa-vermeulen | 17 maart 2012 11:35

Review

Angst dat je je examen zal missen? Dat zal je met de app Examen 2012 echt niet gebeuren! Met deze app bekijk je je rooster, zie je wanneer je examen hebt en weet je welke hulpmiddelen je mag meenemen.

Voor de niveaus VMBO BB, VMBO KB, VMBO GT, HAVO en VWO zijn de roosters voor de examens 2012 bekend. De app Examen 2012 heeft alle vakken voor ieder niveau zeer overzichtelijk gesorteerd. Klik het niveau aan waarvoor je graag het rooster zou willen bekijken en de verschillende vakken verschijnen. Met de datum en tijd weergegeven is de belangrijkste informatie direct zichtbaar.

Wil je meer details over een bepaald vak? Klik dan dat vak aan en je krijgt aanvullende informatie over hulpmiddelen die meegebracht mogen worden, de leerstof en een oefenexamen (via eindexamensite.nl).

De app biedt in principe alle informatie die nodig is, maar is helaas niet echt persoonlijk of interactief. Je kan bijvoorbeeld niet een eigen pagina aanmaken met alleen jouw rooster. Of is het ook niet mogelijk een alarm in te stellen. De essentie is toch dat je je examen niet vergeet? Dan is een alarm eigenlijk onmisbaar.

Kortom

De app Examen 2012 geeft overzichtelijk weer welke examens op welke tijdstip worden gehouden voor ieder niveau. Echter kan de app nog veel meer worden uitgediept. Het is namelijk niet mogelijk een persoonlijk rooster aan te maken of een alarm in te stellen. De app is in essentie goed, maar kan nog beter!

0 Reactie(s) op: Je examenrooster voor 2012

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.